DSC_0126

In de winter heb ik altijd last van ruwe handen en nu eigenlijk ook nog. Ik smeer daarom iedere avond voor het slapen gaan mijn handen in. Mijn favoriete crème van dit moment is de Nivea Soft hydraterende crème, voor een zachte en soepele huid. Ik vertel er vandaag meer over!

Handcrème heb ik altijd nodig

Iedere winter is het zover: mijn handen worden droog, ruw en mijn huid splijt er soms gewoon van open. Dat is best pijnlijk. Met de eerste lente zonnestralen op mijn huidje wordt het wel minder, maar toch zijn mijn handen nu af en toe nog ruw. Ik denk dat dat een bijwerking is van een eigen huishouden hebben, hihi. Daarom smeer ik bijna iedere avond voor het slapen gaan mijn handen in met een lekkere crème van Nivea.

DSC_0122

Over Nivea soft

Nivea Soft is samengesteld met Jojoba olie. Nivea schrijft dat de crème de huid voedt, vitamine E bevat en de natuurlijke huidstructuur beschermt. De crème voelt lekker zacht aan en hij ruikt fijn! Zoals ik het begrijp is deze crème bedoeld voor heel het lichaam, maar ik gebruik ‘m lekker voor mijn handen.

Soft crème in pot van 200 ml

Deze Soft hancrème van Nivea komt in een lekkere grote pot van 200 ml. Normaal vind ik een tube altijd fijner (want dan hoef ik de deksel er niet op te draaien met mijn plakkerige handcrème-handen), maar de tube van de soft crème was bij mij zo leeg. Het voordeel van zo’n pot is wel dat je lekker veel kunt pakken.

DSC_0126

Op deze foto zit de pot nog flink vol, inmiddels is er alweer een stukje uit. Ik smeer bijna iedere avond, omdat mijn handen momenteel erg ruw zijn. Ik denk dat ik mijn handen met te heet water was, en dat dat niet zo goed is in combinatie met handzeep en regelmatig schoonmaken thuis. Ik was mijn handen best vaak op een dag, dus ‘s avonds moet ik dat maar even goed maken met deze hydraterende crème.

DSC_0129

Lekkere dikke crème

De crème is lekker dik. Je ziet het op de foto bijna niet, maar hij is ontzettend luchtig, romig en daardoor werkt hij heel fijn.

Beoordeling en verkooppunten

Ik vind dit een fijne crème. Hij smeert fijn, trekt snel in en hij voedt mijn huid goed. Wel vind ik dat mijn huid maar langzaam minder ruw wordt. Ik denk dat mijn huid meer voeding nodig heeft, maar ik maak de pot netjes op. Deze crème is te koop bij de drogist, maar ook bij de supermarkt.

2 Comments on Nivea Soft Hydraterende Crème

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge