DSC_0448

Ik draag bijna altijd spijkerbroeken en ik had er drie waar ik dol op was. Je kunt je voorstellen dat ik enorm baalde toen één van de drie kapot ging. Gelukkig heb ik het gat van het verlies kunnen opvullen met een nieuwe broek: een grijze jeans van H&M. Vandaag zit -ie in mijn Outfit Of The Day!

DSC_0435

De broek die kapot ging, was een grijze jeans van The Sting. Ik wilde eigenlijk een blauwe jeans kopen ter vervanging, maar ik heb al zoveel blauwe broeken. Toen ik bij H&M deze grijze jeans zag, was de keuze snel gemaakt!

DSC_0437

De broek is een skinny jeans, maar zo skinny dat ik mijn normale maat niet paste. Ik heb de broek nu in maat 40 gekocht, waar ik normaal maat 36 heb. Gelukkig zit hij prima, je ziet niet dat ik eigenlijk een totaal verkeerde maat broek heb. Ik heb dat trouwens sowieso vaak bij H&M, dan heb ik een hele andere maat nodig dan normaal. Geeft niet!

DSC_0440

De broek is van boven tot onder helemaal precies pas, dus ook bij mijn enkels is hij skinny. Excuses voor de sokken. Maar met schoenen aan zie je niet de hele broek, dus voor een goede review moet ik dus op deze manier op de foto 😉

DSC_0439

Aan de achterkant sluit hij ook goed aan. Ik heb nét niet zo’n ass als Kim Kardashian.

DSC_0445

Ik heb de broek vandaag gecombineerd op een soort wollige roze trui van WE. De trui is hierdoor lekker warm, maar door zijn driekwart-mouwen is hij ideaal voor dit weer.

DSC_0448

Ik ben blij met mijn broek. Basic, skinny, grijs. Kan dus overal op. En hij kostte maar € 20,00. Fijn weekend alvast!

1 Comment on OOTD: H&M jeans

  1. Ik ben ook een grote spijkerbroeken drager heb ik denk ik wel een stuk of 30. Deze is erg mooi en staat je goed hoor. Ik zou hem ook zo kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge