DSC_0521

Hoi! Vandaag laat ik je door middel van een foto tutorial zien hoe mijn dagelijkse make-up routine eruit ziet. Van begin tot eind en stap voor stap. Ik laat je ook de producten zien die ik dagelijks gebruik. Kijk snel verder!

DSC_0469

Ik begin met een puur natuur gezicht. Ik heb mijn lenzen in gedaan en mijn gezicht afgespoeld met water.

DSC_0473

Ik meng een dotje foundation van Make-Up Studio met een dotje dagcrème van Nivea en breng dit aan op mijn gezicht. Doordat de foundation zeer verdund is, geeft hij een subtiel resultaat. Op de foto zie je het bijna niet, maar zelf merk ik wel degelijk verschil.

DSC_0476

In de volgende stap breng ik concealer van Bourjois aan onder mijn ogen. Mijn blik ziet er gelijk meer open uit.

DSC_0478

Afpoederen: met een poeder van Essence zorg ik ervoor dat de foundation en concealer gedurende de dag op hun plaats blijven zitten. Bovendien is de ‘glim’ nu van mijn gezicht af. Dit staat wat rustiger.

DSC_0483

Next; wenkbrauwen. Ik gebruik hiervoor een wenkbrauwpoeder en kwastje van DA. Mijn blik wordt gelijk weer wat sprekender.

DSC_0484

Omlijnen van de ogen: aan de bovenkant gebruik ik een long lasting oogpotlood van Essence, welke ik tot driekwart van mijn bovenste ooglid aanbreng. Als ik een lijntje trek over mijn hele ooglid, dan zien mijn ogen er klein uit. Onder mijn oog trek ik een lijntje met een donkere oogschaduw uit het Absolute Nude palette van Catrice.

DSC_0488

DSC_0490

Ik heb hele lichte wimpers en natuurlijk gebruik ik daarom ook mascara. Voor mijn bovenste wimpers gebruik ik de 2000 Calorie van Max Factor en voor mijn onderste wimpers de Masterpiece van Max Factor. Ik gebruik zo’n twee laagjes.

DSC_0493

Op mijn wangen breng ik een beetje blush van Etos aan. Wederom heel subtiel, want ik wil niet dat iedereen denkt dat ik het warm heb.

DSC_0495

Mijn lippen laat ik heel vaak blanco, maar soms gebruik ik een lipproduct van Catrice. In dit geval een fijne roze, romige lip balm.

DSC_0499

Haren losgooien….

DSC_0521

Krultang erdoor en klaar. Alles bij elkaar, inclusief het krullen van mijn haar, ben ik zo’n 25 minuten bezig met mijn routine. Ik krul mijn haar niet elke dag, maar alleen als ik óf heel veel tijd over heb óf er gewoon heel veel zin in heb.

Gebruikte producten

DSC_0510

De gebruikte producten: mascara’s van Max Factor, concealer van Bourjois, dagcrème van Nivea, foundation van Make-Up Studio, oogschaduw van Catrice, blush van Etos, gezichtspoeder van Essence, wenkbrauwpoeder van DA en oogpotlood van Essence. Bovendien zie je mijn poederkwasten liggen. Ik besef mij trouwens dat ik mijn lipproduct ben vergeten op de foto te zetten, maar dat is een lip balm van Catrice (zo’n romig, dik potlood).

Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge