DSC_6987

Alweer een outfit post? Jazeker! Ik heb laatst veel nieuwe leuke dingetjes gekocht, en die laat ik natuurlijk graag aan je zien. Mijn nieuwe playsuit komt van Shoeby. Etten-Leur heeft een winkel van Shoeby en ik was daar nog nooit binnen geweest, maar nu wel en ik kocht gelijk dit zomerse pakje.

Zien, passen, kopen

Ik had echt zin om nieuwe kleren te kopen, zodat ik met dat warme van de afgelopen tijd genoeg luchtige dingen in mijn kast had hangen. Deze playsuit had ik niet echt nodig, maar ja, hij is tenminste luchtig dus ideaal voor dat tropische klimaat van tegenwoordig (tussen twee haakjes: waar is het warme weer nu eigenlijk gebleven?). Toen ik ‘m paste zat hij meteen goed en toen kocht ik ‘m meteen.

DSC_6988

Jumpsuit? Playsuit?

Een playsuit is een korte versie van een jumpsuit. Een jumpsuit is een pak dat bestaat uit één stuk (dus geen losse broek en los shirtje, maar alles aan elkaar) en een playsuit is hetzelfde, maar dan met een kort broekje en in mijn geval ook korte mouwtjes.

Leuk weetje: een playsuit moet helemaal over je schouders naar beneden als je naar het toilet moet. Je kunt niet alleen het broekje naar beneden doen!  En dat is best een uitdaging, hihi.

Wit, zwart, grijs, bies

Mijn playsuit is wit met een grijs/zwart werkje en een zwart met wit biesje aan de voorkant die vanaf de hals tot aan de taille loopt. De playsuit is gemaakt van een heel luchtig stofje.

DSC_6989

Het broekje heeft zakken, daar kan ik zo lekker mijn handen in steken als ik outfitfoto’s laat maken door Sjoerd 😉

DSC_6990

Deze playsuit draag ik trouwens alleen thuis of in het weekend, want ik vind dit geen geschikte outfit voor naar mijn werk. Beetje kort, met dat broekje.

DSC_6996

Het biesje dat van de hals naar de taille loopt is zwart met wit, en gemaakt van elastiek. Dat is makkelijk met het aantrekken van de playsuit, want zo is hij lekker rekbaar.

DSC_6997

De taille is ook voorzien van elastiek, wat ook weer heel handig is met aantrekken.

DSC_6999

Ik moet trouwens wel een hemdje dragen onder de playsuit, omdat ik er anders wel heel gewaagd bij loop 😉

DSC_7000

Leuke zonnebril erbij (met deze grote zonnebril vind ik mezelf iets weghebben van een vlieg, hihi), haar in een knot en genieten maar van de zon. Ik hoop dat hij nog terugkomt! Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge