The Body Shop shoplog 2

In onze vakantie zijn Sjoerd en ik een dagje naar Alkmaar geweest. En daar zag ik de hemel op aarde: The Body Shop. Ik ben daar even naar binnen gaan, gewoon om te kijken. Uiteindelijk kwam ik met een heleboel lekkere spulletjes weer naar buiten. En dat terwijl ik niks nodig had verder. Het is ook altijd hetzelfde. Kijk je mee naar mijn shoplog van The Body Shop?

The Body Shop shoplog

Gekocht bij The Body Shop

De cooling foot spray kreeg ik gratis bij mijn aankoop – Wild Argan Oil body lotion – Red Musk body lotion – Wild Rose hand cream – Wild Argan Oil shower gel

The Body Shop cooling foot spray

Peppermint cooling foot spray

Deze spray kreeg ik cadeau bij mijn aankoop (gratis vanaf 30 euro) en deze spray met pepermunt is lekker om de voetjes te verkoelen na een dag shoppen of op de benen staan. Ik heb de spray nog niet op mijn voeten gebruikt, maar hij is veelbelovend.

De spray zit in een doorzichtige sprayflacon met een losse dop. De inhoud is blauw, en zo kun je makkelijk zien hoeveel spray je nog hebt.

The Body Shop Wild Argan bodylotion

Wild Argan oil body lotion

De body lotions van The Body Shop vind ik hemels. Zo ook deze: Wild Argan Oil. De geur is heerlijk zacht, blijft subtiel hangen en mijn huid wordt erg zacht van de bodylotion. Ook fijn: de lotion trekt snel in. Ik heb trouwens ook een body butter met argan olie, maar die boter is vrij hard en lastig uit te smeren. Des te blijer ben ik met deze body lotion.

De body lotion komt in een doorzichtige pompflacon. De bodylotion is licht crème van kleur. Dankzij de pompflacon heb je geen last van een losse dop die je met je plakkerige lotion handen weer vast moet draaien. En daar houd ik van!

The Body Shop Red Musk Bodyspray

Red Musk body lotion

Als fan van de White Musk body lotion moest ik de Red Musk body lotion ook even proberen. Deze geur is iets zwaarder dan de White Mus, maar eveneens heerlijk. Hulde aan de fijne pompflacon trouwens! De body lotion smeert lekker uit, trekt snel in en de geur blijft prettig hangen.

The Body Shop Wilde Rose hand cream

Wild Rose hand cream SPF15

Een handcrème had ik al, maar je kan er nooit genoeg hebben, als zeg ik het zelf. Ik kocht deze hele lekkere rozige handcrème in een rechtopstaande tube. Er zit een klein zwart dopje op en die kan ik nog wel aan hoor, met plakkerige lotion handen. Ik vind deze crème ontzettend lekker ruiken en hij maakt mijn handen heerlijk zacht.O, en er zit ook nog SPF15 in. Kijk, daar boffen mijn handen maar weer mee.

The Body Shop Wild Argan douche olie

Wild Argan shower gel

De Wild Argan-lijn vind ik heerlijk en omdat er naast de body lotion ook een shower gel van is, heb ik deze keer twee producten met arganolie gekocht. Deze douchegel is lekker zacht, hij schuimt fijn en mijn huidje blijft na het douchen lekker zacht. En daarnaast is de geur natuurlijk hemels. Stiekem heb ik hier twee flesjes van: eentje voor thuis en eentje voor als we ergens anders overnachten (in de vakantie bijvoorbeeld).

De shower gel komt in een doorzichtige flacon met een klik dop. Zo raak je de dop niet kwijt en je maakt het flesje makkelijk dicht. De gel is oranje, dat past helemaal in het thema zo.

The Body Shop shoplog 2

Ja, ik ben fan van The Body Shop, maar dat had je nu wel door denk ik. Bedankt voor het lezen en: Happy Monday!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge