DSC_0250

Goedemorgen! Nieuwe week, nieuwe kansen. Nieuwe blogpost. Vandaag gaat ‘ie over tien dingen waar ik een hekel aan heb. Want ja: die zijn er ook! 

1. Ergernis nummer één: mijn nekharen gaan overeind staan van mensen die grammaticafouten maken. En ik vind het vooral erg als die mensen dan wel bij de krant of de tv werken. Of docent zijn. Leer het eerst zelf even dan!

2. Volwassen zijn. Je krijgt dan ineens te maken met stomme belastingen en regels en je mag helemaal niks meer. Alleen maar geld geven aan de overheid. Als kind ben je vogelvrij en heb je daar geen weet van. Heerlijk.

3. Automobilisten die geen richting aangeven in het verkeer. Sta je weer voor niks te wachten bij de rotonde. Of fietsers die ineens oversteken. Kijk toch eens uit, je bent niet alleen op de wereld!

IMG_0531

4. Poesjes die niet luisteren. Mus kan er wat van. Mees begrijpt het meestal nog wel als hij stout is, maar Mus gaat gewoon door. Want negatieve aandacht is ook aandacht, hè!

5. Reclames op tv. Wat heb ik daar een hekel aan. En de reclameblokken duren steeds langer, gemiddeld zo’n acht minuten. En soms komen reclameblokken iedere tien minuten. Leuk tv kijken zo!

6. Gewassen sokken uitzoeken. Vreselijk irritant om dan weer setjes bij elkaar te zoeken. Mijn vriend heeft alleen maar donkerblauwe en zwarte sokken, maar dan geen tien paar van hetzelfde merk. Allemaal verschillende. Lastig hoor.

7. Ik vind het ook irritant als ik net lekker in bed lig en dan moet plassen. Die fijne houding vind ik nooit meer terug.

DSC_0890

8. Callcenters die bellen om te zeggen dat ik een prijs heb gewonnen aan de hand van een formulier dat ik heb ingevuld. Ten eerste heb ik geen formulier in gevuld en ten tweede wil ik je prijs niet.

9. Mensen die mij negeren. En dan gaat het met name om mensen die ik mail en die mij vervolgens nooit antwoord geven. Ook niet als ik dan bel.

IMG_2058

10. Mijn cravings voor zout eten als chips, knakworstjes en kaas. Dat is niet goed, maar ik vind het soms zo lekker, dat ik gewoon zielig word als ik het niet eet. Gelukkig kan ik me vaak wel inhouden, want anders zijn mijn inspanningen op de crosstrainer ook voor niets!

DSC_0963

Dat was ‘m, tien dingen waar ik een hekel aan heb. Nu lijk ik misschien één grote chagrijn, maar dat valt echt wel mee, hihi. Tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge