Hoi! Vandaag heb ik weer een shoplog voor je, dit keer van IKEA. Ik ging officieel voor glaasjes voor waxinelichtjes, maar ik neem altijd meer mee dan de bedoeling was. Klik verder voor de foto’s.

DSC_0311

Om te beginnen kocht ik deze stompkaarsen, die ik wil gebruiken op mijn krans van takken die ik vorige keer bij Intratuin kocht.

DSC_0313

De kaarsen zijn geurloos en wit, maar precies het juiste formaat voor op de plateautjes van de krans.

DSC_0308

(De krans)

DSC_0315

Ik kocht verder vanillekaarsjes, in het normale en wat grotere formaat. Kan ik weer lekker stoken.

DSC_0310

Deze geurkaarsjes, die heerlijk naar bloemen ruiken, kon ik niet laten staan. Ze ruiken goddelijk. Ik heb deze ook in het normale formaat en een slag groter gekocht.

DSC_0319

Nog een geurkaarsje!

DSC_0320

Dit kaarsje ruikt naar handcrème, wel prettig! Het is een normaal wit geurkaarsje, hij past daarom overal bij.

DSC_0317

De glaasjes waar ik voor ging – al wist ik nog niet wat ik zocht, maar dit is het geworden. Ik wil deze glaasjes in twee windlichten zetten (later deze week meer over de windlichten) en deze zijn ideaal. Aan de ene kant past een waxinelichtje.

DSC_0316

Aan de andere kant een normale kaars. Super handig en multifunctioneel.

DSC_0318

Ik wil deze glaasjes in twee windlichten zetten, en onderin de windlichten strooi ik wat houtsnippers. Dan is het super handig dat dit glaasje een voetje heeft, het waxinelichtje komt dan mooi boven de houtsnippers uit. Ik ben benieuwd hoe het staat, later meer daar over!

DSC_0325

Deze glaasjes, vier stuks, kocht ik ook voor Project Windlicht. Mochten de glaasjes die ik je net liet zien niet leuk staan in de windlichten, dan kan ik deze gebruiken. Het zijn gewoon normale, basic, gladde glaasjes.

DSC_0322

Deze glaasjes kon ik niet laten liggen; dit zijn glaasjes voor het grotere formaat waxinelichtje. Leuk voor op tafel met Kerstmis of zo.

DSC_0330

Even ter beeldvorming: zo zien de glaasjes eruit met waxinelichtjes erin. Nu nog een leuk plaatsje geven, eventueel dus in de windlichten.

Bedankt voor het kijken/lezen en tot morgen!

 

1 Comment on Video: shoplog IKEA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge