IMG_5497

Het is altijd leuk om persoonlijke feitjes of dingetjes over iemand te weten te komen. Wanneer ik weer zo’n blogpost tegenkom, lees ik die altijd erg graag. Ik besloot er vandaag eentje over mijzelf te maken. Lees je mee naar random feitjes over mij?

  • Ik ben tegenwoordig verslaafd aan siroop. Ik drink siroop ‘t liefst met een rietje en dan uit zo’n groot “bierglas” van Ikea.
  • Als ik ‘s avonds tv kijk, dan moet ik wat te eten hebben. Komkommerplakjes tellen niet. Chips of kaasblokjes wel. En dat werkt niet echt als je een sportlief leven wilt opbouwen natuurlijk. Maar ik werk eraan hoor, echt.

IMG_1860

  • Ik maak iedere week aan het begin van de week een lijstje met wat we de komende paar dagen gaan eten. Ik doe één of twee keer in de week boodschappen en dan haal ik alles volgens mijn lijstje. Scheelt boodschappen-doen-tijd en het geeft rust in mijn hoofd.

IMG_5497

  • Negen van de tien keer heb ik een zonnebril op als ik buiten ben of tijdens het autorijden. Door mijn lenzen komt zonlicht altijd wat harder bij mij aan, of zo. En met een zonnebril kijk ik veel fijner.

IMG_9777

  • Ik vind het leuk om hapjes te maken en lekker te koken.

IMG_9836

  • Wij wonen bij een molen en daar mag je elke zaterdag komen kijken. Cool!
  • Onder het douchen heb ik altijd de radio aan. Meezingen met de radio doe ik niet echt (want dat horen de buren denk ik), maar ik vind het gewoon gezellig.
  • Soms wenste ik dat mijn make-up routine iets minder uitgebreid was. Ik ben dagelijks 20 minuten bezig met opmaken – valt natuurlijk nog mee – en daar heb ik niet altijd zin in. Ik heb een keertje geprobeerd wat minder make-up op te doen, maar toen vroeg één van mijn collega’s wat ik aan mijn ogen had. Dus. Dat.
  • Ik vind het strijken van overhemden leuk. Heerlijk om een overhemd weer lekker strak te maken. T-shirts strijken vind ik daarentegen vreselijk, die zijn altijd scheef en lastig te strijken en op te vouwen.

Dat was het voor nu, wat feitjes over mij zodat je wat meer over mij te weten bent gekomen. Bedankt voor het lezen en tot morgen!

1 Comment on Wie ben ik #1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge