DSC_0972

De zomer is terug, dus tijd voor zomerse nagels! Met deze roze knallende nagellak van Hema kan het niet mis gaan. 

DSC_0967

Ik kocht deze kleur nagellak eigenlijk voor het jarige nichtje van mijn vriend, maar ik vond het zo’n zomers kleurtje dat ik hem zelf ook moest hebben. Deze kleur nagellak is lekker zomers, roze, fris en ik lijk er meer verkleurd door dan ik ben; ideaal!

DSC_0966

Ik houd van Hema nagellak. De lak is goedkoop (zo’n 2,50 euro per flesje van 11 ml), lakt fijn en blijft goed zitten. Ik had al wat roze kleurtjes nagellak van Hema in mijn collectie, maar nu dus ook kleurnummer 807. Deze kleur is net wat lichter en wat roze, lekker vrolijk voor dit zomerse weer dus!

DSC_0974

DSC_0971

De lak lakt wederom fijn, en hij dekt goed. Ik draag op de foto’s twee laagjes nagellak, maar als je minder tijd hebt om het te laten drogen, dan volstaat één laagje ook prima.

DSC_0966

En nu maar hopen dat het zomerse weer nog even blijft hangen in Nederland!

2 Comments on Zomerse nagels met Hema nagellak #807

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge