Smartphonehoesje LED 7

Daar zijn we weer! Vanwege tijdgebrek heb ik het bloggen een tijdje laten versloffen, maar omdat ik het bloggen toch wel mis, wil ik het nu weer gaan oppakken. Laten we eerst even bijkletsen!

Getrouwd

Afgelopen zomer trouwde ik met mijn Sjoerd en dat is nu alweer bijna vier maanden geleden. Wat gaat de tijd hard! Ik vind het nog steeds een beetje gek om het over 'mijn man' te hebben in plaats van 'mijn vriend', maar aan mijn nieuwe achternaam was ik meteen gewend. Jep, ik heb de achternaam van Sjoerd aangenomen, dat vond ik wel zo leuk. Wil je nog even bijlezen over onze bruiloft? Check alles in mijn Wedding Week overzicht.

Fiat 500

Ik heb een nieuwe auto! Ik reed al jaren in een Renault Twingo rond, mijn eigen eerste, echte, nieuwe auto, maar na 8 jaar trouwe dienst heeft het arme beestje het opgegeven. Hij kreeg steeds meer kuren en aangezien ik zo'n honderd kilometer per dag rij en de winter voor de deur staat, heb ik besloten mijn geliefde waggie in te ruilen voor een Fiat 500. De Fiat is niet gloednieuw, maar ik ben wel de eerste particuliere eigenaar. Voorheen reed de boekhoudster van de dealer er gezellig in rond. Ik ben enorm trots en blij met mijn Fiat 500 en ik hoop dat ik nu weer jaren vooruit kan (komen).

Jarig

Als de herfst is gearriveerd en de bladeren van de bomen vallen, houdt dat automatisch in dat voor mij de aftak(k)eling ook weer een jaartje dichterbij komt. Op 21 oktober ben ik een jaartje ouder geworden; dit keer stonden er 28 kaarsjes op mijn spreekwoordelijke taart. Ik heb mijn verjaardag gezellig gevierd met familie en Sjoerd en ik zijn samen uit eten geweest. Sjoerd lag trouwens onder tafel toen, bij het dessert, er ineens 'Lang zal ze leven!!!' door de luidsprekers schalde en er ijs met vuurwerk mijn kant op kwam. Super leuk, Sjoerd had ze daar verteld dat ik jarig was. En ik houd er echt enorm van om in de belangstelling te staan. Ik heb genoten en ik ben nu al aan het verzinnen hoe ik Sjoerd een overgetelijke verjaardag kan bezorgen.

Blog

Eens een blogger, altijd een blogger, en ik wil het bloggen nu weer fijn gaan oppakken. Je kunt hier vanaf nu elke dinsdag een artikel verwachten, en soms op donderdag een extra artikel. Let's go!

En hoe is het met jou?

Liefs,
Suzanne

2 Comments on Daar zijn we weer! Even bijkletsen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge