Bruiloft Sjoerd Suzanne 3

Wedding Week #10: Met het artikel van gisteren is de Volg Suzanne Wedding Week ten einde gekomen. Leuk om te zien dat de artikelen zo goed zijn gelezen, en ik vond het heel erg leuk om zoveel over onze bruiloft te schrijven! In het artikel van vandaag heb ik alle artikelen die ik schreef rondom het onderwerp 'bruiloft' overzichtelijk onder elkaar gezet. Dan kun je alles nog eens teruglezen en weet je zeker dat je niks hebt gemist.

Artikelen over trouwen, onze bruiloft en meer

Wat er veranderd is sinds ik getrouwd ben
♥ Extra tips en handig om te weten
♥ Hoe ik mijn trouwjurk bewaar
♥ Bedankjes ouders en gasten
♥ Samenstellingen groepsfoto's gasten
Wie kies je als ceremoniemeester + taken
Verslag van onze trouwdag + foto's
Onze ideeën, leveranciers en tips
♥ Verslag van onze trouwdag + foto's
Getrouwd!
Trouwfotograaf uitkiezen
Trouwringen uitgezocht
Trouwlocatie vinden – onze tips
Trouwjurk gevonden!
Trouwjurk passen – mijn ervaring
Mijn nieuwe achternaam
Wij gaan trouwen!

Bedankt voor het lezen!!

Liefs,
Suzanne

1 Comment on Wedding Week, The End: artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge