Snapchat Volg Suzanne

Hoi! Ik ben sinds kort onder mijn steen vandaan gekropen en ik heb het gewoon gedaan: ik heb een Snapchat account geopend. Eerst vond ik het niks (want: ik begreep het niet), maar nu ben ik verkocht! Ik vind het vooral hilarisch om de filters uit te testen. Ook heb ik enkele favoriete Snapchatgebruikers.

Ik ben waarschijnlijk de laatste op aarde die Snapchat heeft ontdekt, maar soit. Ik ben in ieder geval fan! Ik gebruik Snapchat nu vooral om in het leven van anderen te spieken en ik check elke dag de nieuwe filters. Ik maak er dan vaak meteen even een selfie mee, want veel filters zijn na een dag alweer verdwenen (hoewel sommige filters ook weer vanzelf terugkomen).

Snap en hij is weg!

Het leuke aan Snapchat is dat foto’s maar maximaal 10 seconden blijven bestaan (je bepaalt zelf hoe lang), óf, als je ze in je Verhaal plaatst, maximaal 24 uur. En daarna zijn ze, poef, weg! Kijkers kunnen wel schermafbeeldingen maken van een foto of video, maar daar krijg je dan een melding van. Handig! Ik heb zelf nog geen Verhalen gepost, tot nu toe heb ik die behoefte nog niet gehad. Maar: wat niet is kan nog komen natuurlijk.

Mijn favoriete Snapchatter ♥

Met vlag en wimpel mijn meest favoriete Snapchatgebruiker: Sanne van LaVieSagista. O, wat vind ik haar leuk! Sanne verzint bij zowat elk nieuw filter een nieuw typetje en neemt daar dan filmpjes mee op. Haar typetjes verzamelen rijst of werken bij Astro TV. Hilarisch. Je vindt Sanne op Snapchat onder de volgende naam: laviesagista.

Snapchat Volg Suzanne 2

Andere leuke Snapchatgebruikers

Het nadeel van Snapchat is wel, dat je niet op de normale naam van iemand kunt zoeken. Je kunt iemand pas volgen als je zijn of naar Snapchat naam weet. Hieronder de accounts die ik ook met veel plezier volg op Snapchat:

♥ Snapchat Mascha van Beautygloss: maschagloss

♥ Snapchat Willemijn van 2WMN: mijn0

♥ Snapchat Vera van Vera Camilla: veracamilla1

♥ Snapchat Serena van Beautylab: serenaverbon

♥ Snapchat Cynthia van Miss Lipgloss: misslipgloss.nl

♥ Snapchat Tara en Larissa van Kittehs Cupcakes: kittehscupcakes

♥ Snapchat Aranka van By Aranka: byaranka

♥ Snapchat Kelly van Kelly Caresse: kellycaresse

♥ Snapchat Rutger Vink (Furtjuh): furtjuh

♥ Snapchat Ramon Verkoeijen van 3FM: ramon3fm

♥ Snapchat Domien Verschuuren van 3FM: ditisdomien

Wil je mij volgen op Snapchat? Ik post nu nog weinig tot niks, maar wie weet binnenkort wel! Volg mij op Snapchat: volgsuzanne.

Gebruik jij ook Snapchat? Of ken jij nog leuke Snapchat gebruikers die we allemaal moeten volgen? Post dan hieronder jouw gebruikersnaam of die van jouw favoriete gebruiker.

Liefs,
Suzanne

2 Comments on Ik ben Snapchat fan

    • Ik snapte de lol eerst ook niet hoor! Maar ik probeerde het gewoon en het is echt heel leuk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge