DSC_0061

Mijn haar was alweer een tijdje aan een knipbeurt toe. Toen ik zag dat ik tegenwoordig vlakbij de salon van John Beerens werk, wist ik meteen wat te doen! Ik maakte een afspraak en gisteren zat ik in de kappersstoel! Kijk je mee naar mijn ervaring en het resultaat?

John Beerens in Tilburg

Ik wist wel dat de salon van John Beerens in Tilburg zit, maar niet dat ‘t erg dichtbij mijn nieuwe werk is. Toen ik daar achter kwam, maakte ik snel een afspraak. Weg met mijn dode punten en futloze haar! Gisterenavond, uit mijn werk, stapte ik binnen bij John Beerens.

De foto’s heb ik gisterenavond gemaakt toen ik thuis kwam. Het was toen al donker buiten, maar toch kun je wel goed zien wat er is veranderd 🙂

DSC_1188

Voor mijn kappersbezoek

Een archieffoto van toen ik nodig naar de kapper moest. Gisteren is dat geregeld!

DSC_0056

De behandeling

De salon bevindt zich middenin een woonwijk, in een tot kapsalon omgetoverd rijtjeshuis. Ik werd heel hartelijk ontvangen door Glenda. Toevallig bleek zij ook de kapster te zijn die mij zou behandelen. Eerst waste Glenda mijn haar en dat was al een heerlijk begin! Ik vind het altijd een fijn gevoel als iemand aan mijn haar en hoofd zit. Na het wassen nam ik plaats in een stoel bij een spiegel en de knipbeurt kon beginnen!

Normaal gesproken, als mijn haar net is geknipt, is de voorkant kort en het loopt schuin naar beneden, in een punt toe. Ik heb dan ook wat laagjes in mijn haar om de bovenkant wat minder zwaar te maken. Omdat mijn kappersbezoek nu al een tijdje geleden was, was het model er een klein beetje uitgegroeid.

DSC_0058

Luchtig en in een punt geknipt

Glenda wist gelukkig precies wat ik wilde met mijn haar en dat heeft ze er heel soepel in geknipt! Ze heeft het lekker luchtig gemaakt; in mijn gezicht heb ik weer een kleine lok en mijn haar loopt achter in een subtiele punt toe. Netjes! Ik kreeg nog wat volumespray in mijn haar en toen droogde Glenda mijn haar in model.

DSC_0073

DSC_0063

Frisse punten!

DSC_0069

Happy!

Ik ben erg fijn geholpen in de salon en de volgende keer boek ik zeker weer een afspraak bij Glenda. John Beerens zelf werkt overigens niet meer in de salon, maar dat vond ik helemaal niet erg. Glenda heeft mij heel goed geknipt. Ook leuk: in de salon worden naast diverse haarproducten ook make-upproducten en modeaccessoires verkocht.

DSC_0084

Prijzen en locatie salon

De vanafprijs voor een knipbeurt voor dames is € 37,50. De salon van John Beerens bevindt zich aan de Professor Gimbrèrelaan 45 in Tilburg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge