DSC_0513

Winkelen, ik houd ervan. De nieuwste mode ontdekken, voelen en dragen is een heerlijk gevoel. Ik heb genoeg kleren hoor, maar er kan altijd wel iets bij. Van huis uit ben ik groot fan van Esprit, en ik zag hele leuke dingen voorbij komen in hun nieuwe collectie. Vandaag laat ik je mijn favorieten zien!

Oude vrienden

Esprit en ik go way back. Vanaf dat ik mijn eerste baantje kreeg, ongeveer. O, wat heb ik daar veel gekocht. Ik kocht de kleding en accessoires trouwens voornamelijk online, tot grote vreugde van mijn moeder. Zij sleepte negen van de tien keer pakketten die retour konden terug naar het postkantoor. O mammie, wat heb je dat vaak gedaan.

DSC_0518

Ik heb alle items van Esprit nu nog steeds. En dat gaat van een basic blouse naar een chique kerstjurk en van zwarte pumps naar een horloge. Ik heb er echt van alles gekocht! En ik kon het niet laten om weer even op Esprit.nl rond te neuzen. Ik laat je mijn favorieten zien!

Mijn favoriete items van Esprit

Kerstjurken

Prachtige jurken voor de feestdagen, dit zijn toch wel mijn favorieten. Vooral de middelste vind ik handig; door de lange mouwen en de geïntegreerde ketting. Dan heb je geen zorgen om een jasje of om welke ketting je nu weer moet dragen. Het is dat ik al een kerstjurk heb.

Jasjes

Voor op kantoor: een stoer shirt dat met een net jasje opeens heel netjes oogt. Bovendien een onmisbare basic: witte hemdjes. Ik heb er een stuk of vijf, erg handig om even snel ergens onder te doen. Die laarzen zijn natuurlijk ook super netjes en zakelijk, maar heel vrouwelijk. Ik heb toevallig zo’n paar in mijn kast staan, die komen straks echt weer tevoorschijn!

Pyjama

En voor ‘s avonds op de bank: loszittende outfit aan, pantoffels erbij en klaar. Ik gebruik serieus zo’n topje als slaapshirt. Ik heb er een paar van, in verschillende kleurtjes. Erg handig en niet duur! Het roze vestje is trouwens ook lekker fluffy voor overdag.

Geen broeken

Wat een leuke dingetjes hè. O ja, ik heb trouwens geen nieuwe broeken bekeken, omdat ik natuurlijk net een nieuwe broek heb gekocht. En dan heb ik drie fijne broeken, waar ik heel wat combinaties mee kan maken. Tot morgen!

Productfoto’s: Bron: Esprit

1 Comment on Mijn modemusthaves van Esprit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge