DSC_1534

Een halsketting geeft een outfit vaak net dat beetje extra. Ik draag met periodes graag kettingen en ik heb pasgeleden twee nieuwe kettingen gescoord bij WE!

DSC_0216

Afgelopen zomer kocht ik ook al nieuwe kettingen bij WE. Een korte ketting met roze bloemen en een lange ketting met een vogel. Ik draag die kettingen bijna dagelijks, zo leuk vind ik ze. Toch liep ik tegen nieuwe leuke kettingen aan, en die nam ik mee!

DSC_1522

Roze hartje

De eerste ketting is heel lieflijk. Een roze hartje aan een (nep) gouden ketting. Hij past goed bij mijn roze vestje. Ik vind het leuk dat de ketting wat langer is, meestal koop ik wat langere kettingen.

DSC_1526

Het hartje is ongeveer 2,5 tot 3 cm groot en hij is daardoor vrij subtiel. Hij is gemaakt van plastic of een steen en hij glimt daardoor ook een beetje. Ik vind ‘m leuk!

DSC_1534

Kralenketting

De andere ketting is een chique ketting met diverse kralen. Deze maakt mijn outfit met het vestje ook gelijk een stuk chiquer. Ik ga de ketting denk ik op een jurkje dragen of bij een wat zakelijkere outfit. Of met een feestje.

DSC_1537

Er zitten verschillende kralen aan de ketting, in de vorm van een parel bijvoorbeeld. De verschillende kleurtjes (wit en grijs) zorgen dat hij met veel outfits gecombineerd kan worden. Handig!

DSC_1538

DSC_1543

Prijzen en verkoopinformatie

Beide kettingen waren afgeprijsd bij WE. Ze kostten nu € 2,00 per stuk. Da’s nog eens leuk! Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge