DSC_1511

Op Instagram zag ik laatst foto van een mooie rode nagellak van Hema voorbij komen. Die kleur wilde ik graag hebben! Uiteindelijk kocht ik de betreffende nagellak en nog twee andere kleurtjes. Ik kocht oranje-roze in 813, rood-roze in 822 en een rode kleur met kleine glitters in 823. De swatches vind je verderop!

DSC_1508

Nagellak van Hema is zo lekker gewoon, maar toch zo fijn! Voor € 2,50 heb je al een flesje en de lak werkt ontzettend prettig en droogt heel snel op. Ook blijft Hema nagellak met twee laagjes een aantal dagen prima zitten. Alleen maar voordelen dus! En zo kwam ik aan drie nieuwe kleurtjes. Op de foto: 823, 822 en 813.

DSC_1516

Hema long lasting nailpolish kleur 823

De kleur waar het mee begon: rood met een glittertje. Ik zag deze kleur voorbij komen op Instagram en ik vond ‘m zo mooi dat ik ook een flesje wilde hebben! Gelukkig vond ik deze mooie kleur. Diep rood met een klein glittertje, voor een subtiel effect.

DSC_0019

De lak werkt erg fijn. Ik heb wel een klein beetje gemorst bij mijn ringvinger, maar verder heeft de lak een heel fijn borsteltje om precies mee te lakken. De lak dekt na twee laagjes goed en je ziet de glitters heel subtiel.

DSC_0014

Wat ik trouwens erg fijn vind aan deze lak, is dat er wel glitters in zitten, maar ze zijn zo minuscuul dat de nagellak gewoon glad is en de nagellak haal je er ook weer zo af. Je hebt dus wel de lusten van de glitters maar niet de lasten!

DSC_0012

Ik vind dit een super mooie kleur.

DSC_1515

Hema long lasting nailpolish kleur 822

De volgende kleur zag ik ook al eerder ergens voorbijkomen. Deze kleur is rood met roze, een combinatie die ik erg chique vind en die ik nog niet heb.

DSC_0010

Deze kleur dekt al helemaal na één laagje, wat super handig is! Want dan droogt de nagellak extra snel en ben je extra snel weer good to go.

DSC_0005

DSC_0004

DSC_1519

Hema long lasting nailpolish kleur 813

Het laatste kleurtje is deze oranje-roze kleur. In de winkel leek hij ietwat op een huidskleurige nagellak en zo’n kleurtje wilde ik nog wel hebben. Toch valt hij iets donkerder uit dan dat.

DSC_1602

De kleur lijkt veel op Essie Tart Deco, een kleur die ik afgelopen zomer kocht. Hoewel deze kleur van Hema iets minder fel is dan Tart Deco, beschouw ik deze kleur toch als “dubbel”. En dat is een beetje jammer. De nagellak zelf werkt wel heel fijn. Hij dekt na twee laagjes en hij glanst mooi.

DSC_1598

DSC_1596

Al met al vind ik het wel een mooi kleurtje hoor, vooral om in de zomer te dragen.

Prijzen

Nagellak van Hema kost meestal € 2,50 per flesje. De lak werkt erg fijn en blijft goed zitten: ideaal! Fijn weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge