DSC_0021

Goedemorgen! Ik vond het weer eens tijd voor een outfit of the day! Deze keer draag ik een blauw jurkje met een spijkerjasje, lekker voor dit wispelturige weer. Ik kon meteen weer oefenen met mijn nieuwe camerastatief. Kijk je mee?

DSC_0023

Dit blauwe jurkje heb ik een tijdje geleden bij WE gekocht. Hij zit zo lekker! Hij heeft driekwart mouwen, dus precies goed voor dit weer. Als ik naar buiten ga, doe ik mijn spijkerjasje van Mango er overheen. Ik heb het geheel afgemaakt met mijn roze bloemetjesketting van WE.

DSC_0019

Onder het jurkje draag ik gewoon een zwarte legging en mijn favoriete schoenen die ik ook pasgeleden nieuw heb gekocht bij Van Haren.

DSC_0033

Een simpel rond oorbelletje van WE voor een leuke touch!

DSC_0046

Close-up van mijn ketting! Ik vind hem echt mooi. Niet alleen geeft hij een beetje kleur aan mijn donkere outfit, hij doet me ook nog een beetje denken aan de zomer.

DSC_0048

Mijn horloge, ik kan niet zonder een horloge! Dit horloge, van DKNY, heb ik een keer van Sjoerd voor mijn verjaardag gekregen. Ik ben er nog iedere dag blij mee.

DSC_0044

En mijn favoriete hakjes van Van Haren. Ze zijn zwart, met zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de schoen een rits, maar ik gebruik alleen de binnenste ritsen. De andere ritsen zijn een leuke speelse toevoeging, en ik denk ook dat ze vooral daarvoor bedoeld zijn.

DSC_0027

En nu op naar het weekend! Jippieeeee!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge