IMG_0549

Ik kocht een mandje bij Action, omdat onze poes Mus steeds op een kast ging liggen waar ze helemaal niet mocht liggen. Met dit mandje hoopte ik haar plekje te blokkeren. Maar ik had Mus natuurlijk hoger moeten inschatten; ze ging nu namelijk ín het mandje op de kast liggen. Ze is natuurlijk niet gek. Omdat dat ook niet de bedoeling is, haalde ik het mandje weg van de kast en ik gaf hem een tweede leven: als tijdschriftenmandje.

IMG_0536

Het mandje kostte geloof ik 5 euro bij Action. Ik zag het al voor mij: ik zou het mandje zetten op het plekje waar Mus altijd zo fijn ligt, maar waar ze niet mag liggen, en dan zou er voor Mus niks meer aan zijn. Dat dacht ik helemaal fout; het plekje werd alleen maar leuker voor Mus. Zelfs zo leuk, dat ze lekker in het mandje ging liggen, heel hard ging knorren en aan het mandje knagen, allemaal van geluk. Euh ja, dat kan natuurlijk ook niet. Dus daar ging mijn goede idee.

IMG_0538

Mus springt nu gelukkig niet meer zo vaak op de kast – alleen als ze echt expres vervelend wil doen – dus het mandje was sowieso over. Ik wilde hem niet zomaar in de kast leggen, maar er iets leuks mee doen. Na even met mijzelf te hebben gebrainstormd, besloot ik het mandje op de salontafel te zetten en er wat boekjes in te leggen.

IMG_0539

Het mandje is net breed genoeg om er een magazine in te leggen, en hij is ook best diep, dus ik kan er een paar boekjes in kwijt. Ik heb er nu bijvoorbeeld de nieuwste Grazia en LINDA. in liggen, het boek Happy Life van Mascha van Beautygloss en het boek Verslingerd van Lisette Jonkman.

IMG_0546

IMG_0547

Het gevlochten mandje is ongeveer 30 bij 20 centimeter groot. Het is geloof ik officieel een dienblad, vandaar de handvatten. Je zou er broodjes op kunnen serveren, of schaaltjes met borrelhapjes bijvoorbeeld.

IMG_0545

IMG_0548

Inmiddels heb ik ook het boekje Happy Life van Mascha van Beautygloss gekocht! Ik heb hem nog niet gelezen, maar ik wilde hem wel graag hebben.

IMG_0549

Ik heb bewust even een tijdje gewacht met het kopen van Happy Life, omdat er blijkbaar nogal veel stijl- en taalfoutjes in zouden zitten. Ik heb nu de zesde druk gekocht, dus ik denk dat al die foutjes er nu wel uit zijn gehaald. Dan kan ik met een gerust hart gaan lezen over Mascha d’r gelukkig leven. Ik ben benieuwd.

IMG_0550

Het mandje op de salontafel bij de tv, samen met mijn nieuwe sfeerlichtjes van Riverdale. Fijne woensdag en bedankt voor het lezen!

 

1 Comment on Tijdschriftenmandje Action

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge