CB12 verpakking

Ongeveer een jaar geleden schreef ik een artikel over de mondspoeling van CB12. Ik was er toen erg tevreden over. En het leuke is dat ik er nog steeds heel erg enthousiast over ben. Ondertussen is er wel iets veranderd aan CB12 en dat lees je allemaal in deze update!

CB12 mondspoeling

Over CB12

“CB12 voorkomt en verwijdert een slechte adem door de onaangenaam ruikende zwavelgassen in de mond te neutraliseren. CB12 werkt direct en zorgt 12 uur lang voor een geurvrije adem”.

CB12 is dus gewoon een mondspoeling, maar voor mij is deze mondspoeling de fijnste die ik ooit heb geprobeerd. En ik heb er best een aantal geprobeerd. Maar van de ene mondspoeling kreeg ik een vieze smaak in mijn mond, de andere gaf mij gele vlekjes op mijn voortanden, weer een andere gaf mij een alcoholadem en van het andere wondermiddel kreeg ik vellen in mijn mond.

Ik weet niet wat ze er allemaal in stoppen tegenwoordig, maar dat ze niet allemaal goed zijn, dat heb ik wel gemerkt. Gelukkig heb ik bij CB12 helemaal geen bijwerkingen, en dat is waarom ik deze mondspoeling nog steeds elke dag gebruik.

CB12 inhoud 2

CB12 inhoud

Het gebruik van de CB12 mondspoeling

Voor een prettig resultaat gebruik je 10 ml per spoelbeurt en daarmee spoel je 30 seconden lang je mond. Dat zegt de verpakking tenminste. Ik pak gewoon een slok, spoel daar een aantal seconden mee en spuug het uit. Dat geeft bij mij meteen al goed resultaat. Als ik langer dan een paar seconden door blijf spoelen, dan krijg ik kramp in mijn wangen haha.

Ik spoel iedere ochtend nadat ik mijn tanden heb gepoetst.

Vervolgens heb ik de hele dag een frisse adem en dat is erg fijn voor mijn vriend en voor de mensen waar ik een gesprek mee voer, zoals collega’s. Ik voel me daar erg prettig bij.

CB12 fles

Veranderingen aan CB12

Wat veranderd is aan CB12 ten opzichte van een jaar geleden, is de dop. Voorheen zat er een rode doseerdop op de fles, waarmee je door de fles op zijn kop te houden genoeg mondspoeling kon opvangen in de blauwe dop. Het nadeel was, dat die doseerdop al snel kapot ging en dan kwam er geen product meer uit de fles. Daar zijn ze bij CB12 gelukkig ook achter gekomen.

CB12 dop

Vandaar dat nu alle flessen een normale opening hebben, waarmee je zelf kunt doseren. Dan kan er ook niks kapot gaan.

CB12 mondverzorgingsmiddel

Nog steeds fan van CB12

Het moge duidelijk zijn: ik ben nog steeds helemaal fan van CB12. De producten van CB12 zijn te koop bij onder andere bol.com (€) en de drogist. Fijn weekend!

Lees ook:

♥ Mondverzorging CB12

♥ CB12 Boost Kauwgom

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge