DSC_0248

Hoi en welkom bij een nieuwe versie van Wie ben ik: zo leer je mij steeds een beetje beter kennen.

  • Als ik een spannend boek lees, dan lees ik soms een halve bladzijde vooruit om te kijken wat daar gebeurt. Vervolgens lees ik het stuk daarvoor en dan weer hetzelfde stuk. Schiet natuurlijk niet op.

DSC_0250

  • Soms kijk ik een film die zó eng is, dat ik niet durf te kijken. Ik voel me dan constant onrustig en zenuwachtig, gewoon omdat ik niet weet wat er gaat gebeuren. Als ik het niet meer houd, dan lees ik op internet hoe de film afloopt. Dan kan ik hem tenminste rustig en ontspannen afkijken.
  • Ik kan niet lang op mijn rug slapen in bed. Mijn linkerarm gaat na een paar minuten namelijk knakken op het ritme van mijn ademhaling. Een gekke pees of zo. En dat is zo irritant, dat ik nooit (lang) op mijn rug lig.

DSC_0253

  • Ik ben heel goed in het onthouden van kentekens. Als ik dan een bekende auto zie (bijvoorbeeld een zwarte Audi), dan zie ik aan het kenteken of het inderdaad de zwarte Audi van een bekende is. Handig met zwaaien en zo!
  • Aan mijn linkerhand draag ik al minstens tien jaar hetzelfde ringetje. Dit ringetje droeg mijn moeder vroeger, en ik heb het een keer van haar gekregen. Hij is gewoon simpel rond en glad, maar voor mij toch speciaal.
  • Ik heb nog nooit mijn haar laten verven. Ik heb wel eens highlights gehad, maar dat is alles. Mijn natuurlijke haarkleur is zo speciaal en apart, dat ik het niet laat verstoppen onder verf.

DSC_0251

  • Wanneer het weer tijd is om naar de kapper te gaan, heb ik nog maar twee kapsels: de bovenkant vast met een klemmetje of gewoon een staart. Handig, maar minder leuk. En inderdaad, nu is het ook weer tijd 😉

Bedankt voor het lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge