DSC_0469

We zitten middenin de zomer en hoewel het weer het soms even laat afweten, houd ik toch wel van dit seizoen. Bij Simone vond ik de lange warme zomer tag en vond hem zo leuk, dat ik hem ook heb ingevuld onder het mom van een Zomertag. Komt -ie!

IMG_1753

Het is warm, de zon schijnt, je zit op een terrasje, wat drink je?
Op het terras begin ik altijd met cassis, en soms wissel ik dit af met sinas of cola. In ieder geval geen alcohol; dat drink ik nooit omdat ik het gewoonweg niet zo lekker vind. Geef mij maar een lekkere frisdrank en dan ben ik net zo gelukkig!

Stel je voor: een heerlijke lange warme zomeravond, wat doe je dan het liefst?
Buiten in de achtertuin zitten met een lekker boekje erbij. Mits de kindjes hier in de buurt niet huilen, want dan zit ik niet graag buiten. Erg hè 😉

Ontbijt: binnen of buiten?
Doe maar binnen. Veel te veel gedoe om alles naar buiten te sjouwen. Het zou wel kunnen als ik mijn ontbijt in de keuken smeer en in de achtertuin opeet, maar dan ben ik zo snel klaar buiten, dat ik er niet van kan genieten. Dus doe dan maar gewoon binnen.

Een lange broek, een zwierig jurkje of een jumpsuit, wat draag jij het liefst met dit weer?
Ik wil heel graag nog eens een jumpsuit hebben. Maar steeds wanneer ik er eentje pas, dan zijn de broekspijpen te kort. Bummer. Dus doe dan maar een lekker los jurkje! Mits het warm genoeg is natuurlijk. Anders draag ik ook gewoon een spijkerbroek met omgeslagen pijpen.

IMG_0990

Wat ligt er voor jou op de barbecue?
Alles, behalve speklapjes en spareribs. Ik eet graag hamburgers, worstjes of shaslick. Een stukje vis van de barbecue lijkt me ook nog wel eens lekker.

Let’s talk nailpolish! Welke kleur draag je nu het liefst? Op je vingers of op je tenen? Beide de zelfde kleur of hoeft het niet te matchen?
Op mijn vingers óf felroze óf gewoon lichtroze. Op mijn tenen draag ik het hele jaar door nagellak, in de zomer felle kleurtjes zodat het lekker uit mijn slippers knalt. Ik draag soms dezelfde kleuren op mijn tenen als op mijn vingers.

IMG_1681

Je staat bij je favoriete ijssalon, even tijd voor wat verkoeling. Wat bestel jij?
Dat is makkelijk: een hoorntje met twee bolletjes: één bolletje aardbei en één bolletje citroen. De volgorde maakt me niet zoveel uit, als ik die smaakjes maar heb. Lekker!

Strand, zwembad, of je eigen achtertuin?
Doe maar achtertuin en zwembad. Het strand vind ik niks; al dat zand tussen je tenen brrr. Maar eigenlijk moet ik mij niet aanstellen hihi. Dat zand gaat er ook wel weer vanzelf af.

Je ligt te slapen en dan ineens hoor je het: een MUG. Deel nu je beste anti-muggen-tip.
Ik denk dat de beste tip is om voor het slapen gaan even de kamer te inspecteren. Heel vaak laat een mug zich dan juist niet zien (slimmerd), maar wie weet nu toch wel. Tja, en anders word ik er vanzelf wakker van en dan komt hij ‘s nachts wel aan zijn einde.

Dat was ‘m! Ik vond het leuk om deze tag in te vullen. Wil jij hem overnemen: dat mag gerust!

1 Comment on Zomertag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge