Mus WE Dames Contrast Print Top

Geld moet rollen (grapje) en daarom ben ik weer eens gaan shoppen. Met de pinpas, dat is nou juist het grappige. Ik ging naar H&M voor een broek, bij Omoda had ik leuke schoenen op het oog en voor de gein maakte ik ook een stop bij WE. Ik heb wat leuke dingen kunnen scoren. Kijk verder voor het resultaat!

Fall Outfit

WE H&M Shoplog shirt jeans

H&M Super Skinny Blue Jeans

H&M

De meeste broeken van H&M kosten zo’n eurootje of twintig en ze zitten enorm fijn. Sinds ik weet welk model goed zit en welke lengte- en taillemaat ik moet hebben, is een broek uitzoeken bij H&M zo gepiept. Ik kocht een skinny jeans, in een najaarskleurtje (wat donkerder blauw, hoewel het op de onderste foto best licht lijkt). Dan passen mijn benen mooi bij dit seizoen.

WE Dames Contrast Print Top

WE

Daar gaan WE weer. Ik snap niet dat WE mij nog niet als ambassadeur heeft gevraagd, want ik koop daar altijd wel wat. Deze keer kocht ik een bruin shirtje en een bijpassende gouden ketting. Het shirtje draag ik onder een roze of lichtbruin vestje, al dan niet op de najaarsbroek van H&M.

Gouden ketting WE

De ketting heeft leuke bolletjes die afwisselend glad en ruw zijn.

Omoda

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe schoenen, ik loop namelijk al een tijdje op dezelfde. En dat is natuurlijk niet erg fashion-esque. De vriendin van mijn broer werkt bij Omoda en daarom toog ik naar haar, om even wat fijne schoentjes te passen. Ik ging voor schoenen van Gabor. Ik zocht een enkellaarsje met een hakje en normale (niet te hoge) laarzen.

Gabor zwarte korte laars 2

Deze laarzen zijn het onder andere geworden, en wat lopen ze fijn! Er zit bont aan de binnenkant, waardoor ze lekker zacht aanvoelen en heel fijn zitten.

Gabor zwarte korte laars 1

Gabor zwarte korte laars 3

Gabor zwart enkellaarsje 1

Ik zocht dus ook enkellaarsjes, en het liefst met een klein hakje. Want een hoge hak: da’s voor mij een no go. Vind ik niet fijn lopen! Toch hebben deze laarsjes een iets hogere hak (7 cm), maar door het plateautje aan de voorkant, voelt het niet zo overdreven hoog.

Gabor zwart enkellaarsje 2

Gabor zwart enkellaarsje 3

Ik had nog nooit schoenen van Gabor aan gehad, maar mijn moeder, die zo ongeveer aandelen van Gabor kan gaan verkopen, zweert bij het Duitse merk. En inderdaad: ze had gelijk.

Omdat ik trouwens wel veel modellen en maten moest proberen, heeft de vriendin van mijn broer ondertussen het heen-en-weer gekregen, maar ze heeft mij daarna in ieder geval twee paar mooie schoenen kunnen verkopen 🙂

Lees ook:

Shoplog DA Mooi Etten-Leur
Shoplog: The Body Shop Alkmaar
Shoplog Wijnegem Shopping Center

2 Comments on Shoplog | WE, H&M en Omoda

  1. Ideaal als je eenmaal het juiste model broek hebt gevonden! Dan kun je inderdaad heel makkelijk even een nieuwe kopen. De laarsjes staan ook erg leuk bij je broek vind ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge