VS dec 9

Hoi! De nieuwe maand is aangebroken, dat betekent dat het weer tijd is voor een fotoverslag van mijn afgelopen maand. We vierden natuurlijk Kerstmis en Oud & Nieuw, maar ik ging ook high tea-en met mijn moeder, zag Douwe Bob live spelen in Roosendaal en we kregen een nieuw gezinslid. Kijk je mee? 

VS dec 1

Eerste week december

Begin december krijgen Sjoerd en ik deze adventskalenders van mijn moeder. We kunnen tot aan Kerstmis elke dag een vakje open maken en genieten van een chocolaatje! Leuk hihi.

VS dec 2

Mees kroelt wat bij de baas.

VS dec 3

Tweede week december

In het weekend maak ik onze woonkamer kerst-klaar. Mus doet vervolgens beeldig iedereen de hartelijke kerstgroetjes.

VS dec 4

Onze algeneter Freek is pasgeleden overleden. We kopen al gauw een nieuwe algeneter. Mees vindt het allemaal erg interessant.

VS dec 5

Dit is ‘m dan: Fred! Hij is erg klein, onze zwarte sluierstaart lijkt wel een monster zo. Fred is eigenlijk te klein voor de grootte van het aquarium – hij krijgt de alg niet weg gegeten – maar zo heeft hij altijd genoeg eten, haha.

VS dec 6

VS dec 7

Op zaterdag zijn we overdag samen met familie, gewoon omdat het kan. ‘s Avonds gaan Sjoerd en ik naar Douwe Bob, die treedt op in De Kring in Roosendaal. Douwe Bob is samen met een vriend en ze hebben niet meer dan een gitaar bij zich. Het wordt een heel klein en intiem optreden, dat heeft ook wel wat!

VS dec 8

Derde week december

We kopen nieuwe kranen voor in de badkamer en Sjoerd monteert ze zelf, op zijn doordeweekse vrije dag. Ik ga trouwen met een alleskunner, da’s fijn om te weten.

VS dec 11

We borrelen tussendoor met heuse groenten-bitterballen. Met een vulling van courgette en dat soort dingen. Ik vind ze niet zo lekker.

VS dec 9

Dat weekend ga ik in Etten-Leur high tea-en met mijn moeder. We krijgen véél hapjes en veel thee, we krijgen het niet eens allemaal op! Het is erg gezellig en na het theedrinken gaan we nog even winkelen. Ik vind het erg leuk om samen met mijn moeder op pad te gaan. Moeten we vaker doen.

VS dec 10

Ik koop ondertussen ook deze sticks die branden op lampolie. Ik schreef er deze week een artikel over. Lees meer over deze Flicker lightsticks!

Kerstavond 2015 4

Vierde week december

In de vierde week van december vieren we Kerstavond en Kerstmis. Op kerstavond kijken we een film en smikkelen we van lekkere hapjes.

Kerst 2015 1

Kerstmis vieren we bij mijn familie en bij Sjoerd zijn familie. Alle foto’s kun je hier vinden!

VS dec 12

Vijfde week december

De vijfde week van december is ook meteen de laatste week van het jaar. Oudjaar is in zicht! Mus rust nog even extra uit. Stel je voor dat ze te moe is om alles in de gaten te houden straks!

VS dec 13

We genieten tussendoor ook nog van zalm van de visboer. Mus en Mees, maar vooral Mus, willen ook proeven. Maar dat kan natuurlijk niet.

VS dec 14

Woensdag moet ik nog heel even werken. Tot mijn grote vreugde is de orchidee, die eerst helemaal was uitgebloeid, dankzij mijn liefde en inspanningen weer tot leven gekomen! Hiep hoi.

Oudjaar 2015 4

Oud & Nieuw vieren we bij ons thuis met de moeder van Sjoerd. Wow, ineens is 2015 voorbij. Gelukkig nieuwjaar!

Dag december, hoi januari!

In januari vieren we Sjoerd zijn verjaardag (Sjoerd was 5 januari jarig en binnenkort vieren we deze belaaaaangrijke dag) en we gaan wederom verder met de voorbereidingen voor onze trouwdag. We gaan onder andere taart proeven. Nog een paar maanden… Fijne dag!

Lees ook:

Volg Suzanne #5 – November
Volg Suzanne #4 – Oktober
Volg Suzanne #3 – September

2 Comments on Volg Suzanne #6 – December: High Tea, Douwe Bob, Gezinsuitbreiding

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge