VS jan 16 10

Hoi! Welkom bij een nieuwe editie van mijn afgelopen maand in foto’s. Januari was een drukke maand. Sjoerd was jarig, we bakten wat af en we aten wat af. Ook gingen we, voor niks, naar Utrecht voor de musical The Bodyguard. Kijk je mee?

VS jan 16 1

Eerste week januari

In de eerste week van het nieuwe jaar bezoeken we familie en mijn ouders.

VS jan 16 2

We komen iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen!

VS jan 16 3

Op zondag gaan we met Sjoerd zijn moeder naar Het Beatrixtheater in Utrecht voor de musical The Bodyguard. Cadeautje van ons. We hebben er heel veel zin in, maar iets klopt er niet. Om drie uur moet de voorstelling beginnen, maar om half vier staan we nog buiten de zaal te wachten tot we naar binnen mogen. Ik voel nattigheid en het klopt: er is een led-paneel van het decor stuk. De voorstelling kan daarom niet doorgaan. Balen!!

VS jan 16 4

Dan gaan we maar een beetje de toerist uithangen in Utrecht. En uit eten. We hebben een gezellige middag, maar het is jammer dat we nu The Bodyguard niet hebben gezien.

VS jan 16 5

Tweede week januari

Op 5 januari is mijn Verloofde jarig. De dag ervoor (maandag) sta ik in de keuken om een stuk of 45 mini muffins te bakken, zodat Sjoerd die morgen op zijn werk kan trakteren.

VS jan 16 6

Tadaaaaaa.

VS jan 16 7

Op Sjoerd zijn verjaardag (dinsdag) gaan we ‘s avonds uit eten in Etten-Leur. Altijd lekker en gezellig!

VS jan 16 8

Sjoerd viert zaterdag zijn verjaardag. Vrijdag nemen we allebei vrij van werk en gaan we samen drie DRIE appeltaarten bakken. Let’s go!

VS jan 16 9

VS jan 16 10

De taarten lukken erg goed en vallen goed in de smaak. Het is heel gezellig zaterdag, we hebben een huis vol visite en Sjoerd wordt weer goed verwend met allemaal mooie cadeaus.

VS jan 16 11

Derde week januari

Mus is niet thuis deze week.

VS jan 16 12

Die vrijdag hebben we een borrel van de neef van Sjoerd. Hij is afgestudeerd, hoera!

VS jan 16 13

In het weekend gaan we langs de Turkse bakker. Ik neem een ‘broodje gezond’, vol met groente, knoflook, ui en saus hihi. Ik vind ‘m lekker!

VS jan 16 14

Ik ga met mama naar de film: Mannenharten 2. De film is best geinig, maar we hadden hem niet per se in de bioscoop hoeven kijken.

VS jan 16 15

Mees doet even een Daredevil-tje: hij steekt zijn neus in de nieuwe cactusjes. Het gaat gelukkig goed hoor.

VS jan 16 16

Vierde week januari

In de één na laatste week van de maand hebben Sjoerd en ik weer de vrijdag vrij. We gaan onder andere naar de juwelier voor de gravure in onze trouwringen. Ook lunchen we bij ‘t Pleintje in Etten-Leur, met een broodje en een bitterballetje. Vinden we gezellig!

VS jan 16 17

Mijn mokken van De Robshop komen binnen. Mees checkt zijn portret even. Ik denk wel dat hij tevreden is.

VS jan 16 18

‘s Avonds gaan we naar Breda, waar het Cultuurnacht is. Sjoerd heeft samen met zijn werk een lichtshow gemaakt en die gaan we even bekijken. Er zijn dansers en muziek; het is best gaaf om te zien. Het is alleen wel jammer dat het regent en koud is buiten. De dansers, die dansend over de grond en door de modder rollen, vind ik best sneu. Gelukkig hebben ze schone kleding bij zich.

VS jan 16 19

Laatste week januari

Het is feest, want ik ben één jaar in dienst bij MegaGen! Natuurlijk geen bijzonder jubileum of zo, maar ik bak een cake voor bij de koffie op mijn werk. Gewoon, omdat het kan.

VS jan 16 20

In het weekend gaan Sjoerd en ik met mijn ouders op visite bij de oma van Sjoerd. Het is heel gezellig, het is fijn dat het zo goed klikt tussen onze families.

VS jan 16 21

Hoi!

VS jan 16 22

Doei!

Dag januari, hoi februari!

En zo is het alweer februari! Deze maand staat er weer van alles op de planning. Mijn schoonmoeder is jarig, we gaan een weekend naar Zaandam en ik ga mijn trouwjurk passen!!!!! Ik vind het heel spannend en ik ben heel benieuwd! Ik hou je natúúrlijk op de hoogte.

Lees ook:

♥ Volg Suzanne #6 – December
♥ Volg Suzanne #5 – November
♥ Volg Suzanne #4 – Oktober

1 Comment on Volg Suzanne #7 – Januari: Verjaardag, Utrecht, Bakken

  1. Wat rot zeg dat jullie voor niks naar utrecht zijn geweest. Gelukkig hebben jullie er nog wel een leuke dag van kunnen maken. Die mini cakejes zien er schattig en lekker uit 🙂
    saskia plaatste onlangs… Mijn mini me & ikMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge