Blond smartphonehoesje 1

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel heb gemaakt over de meest memorabele, grappige, aparte en unieke zoekwoorden of -termen die bezoekers gebruiken om mijn blog te vinden. De laatste keer dat ik zo’n artikel schreef, was in april 2016. Tijd voor een update!

1. Drop Dead Diva

Geen gekke zoekterm, maar ik kreeg wel even een ‘oh ja!’-momentje. Deze serie heb ik op een blauwe maandag gevolgd, dat is waar ook. Ik vond Drop Dead Diva na een paar afleveringen teveel van hetzelfde worden, toen ben ik gestopt met kijken.

2. Plastic elastiekjes uitkoken

Deze zoektermen komen nogal vaak voor in mijn statistieken! De cable elastics-elastiekjes kun je inderdaad in warm of heet water leggen en dan krijgen ze hun oorspronkelijke vorm weer terug. Handig om te weten!

Blond smartphonehoesje 3

3. Welkom mijn schatje

Dankjewel.

4. Corrigerend ondergoed zere arm

Een zere arm van corrigerend ondergoed, dat lijkt me niks!

5. Halve wenkbrauw weg

Dit lijkt me ook niks! Kwestie van wachten tot hij weer aangroeit, denk ik.

6. Ik ben lekker verwend vandaag dankjewel voor mijn mooie kadootjes

Graag gedaan, maar hoe ben jij op mijn blog terecht gekomen? Aha, ik zie het al. Je hebt mijn verjaardagscadeaus van 2015 gevonden!

7. Kunnen katten echt in een hangmatje liggen

Als je hem goed ergens aan vastmaakt, vast wel! Ik vraag me dit soms trouwens ook wel af, en dan met name met die hangmatten die je met zuignappen aan je raam vast maakt. Houden die zuignappen je kat echt goed vast?! Een kattenhangmat voor over de verwarming is wat dat betreft – volgens mij – een stuk stabieler.

8. Mijn vrouw draagt trouwring plotseling links

Misschien omdat rechts toch niet zo handig bleek? Ik draag mijn trouwring ook expres links. Omdat ik rechtshandig ben, zou hij aan mijn rechterhand veel sneller slijten. Misschien dacht de vrouw van deze persoon dat ook!

9. Voeten inkorten

Nog een zoekterm waar mijn blog veel door wordt gevonden. Blijkbaar speelt bij veel mensen het idee om hun tenen of voeten in te laten korten. Ik zou er zelf nooit van mijn leven aan beginnen trouwens.

10. Voordeur dichttrekken

Ja, dat zou ik maar doen als je van huis gaat! Wel met de sleutel bij je, natuurlijk 😉 Ik ben trouwens wel benieuwd welke pagina van mijn blog naar boven kwam met deze zoekterm. Zelf kom ik er niet achter helaas!

Dat was ‘m weer. Het zoekwoordenonderzoekje van deze keer. Altijd leuk om weer even achter de schermen te spieken!

Lees ook:

♥ Blogstatistieken #3
Blogstatistieken #2
Blogstatistieken #1

1 Comment on Blogstatistieken VolgSuzanne.nl #4 Zoekwoorden 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge