DSC_0438

Wauw, ik heb twee keer met mijn ogen geknipperd en het jaar is alweer bijna afgelopen! De tijd van warme chocomel, adventskalenders en kerstkriebels is ineens weer daar. Tijd om terug te kijken op 2016, met een overzicht van de best gelezen artikelen op VolgSuzanne.nl.

1. Hoe droog je een roos?

Dit is toch wel één van mijn meest gelezen artikelen: over hoe je een roos droogt. Met Valentijn wordt dit artikel zelfs nog vaker gelezen, super romantisch natuurlijk.

2. Letterslinger Xenos

Voor mijn broer zijn 21e verjaardag maakte ik een letterslinger. Zo te zien hebben meer mensen dit idee, want er wordt veel gezocht op de letterslinger! Het is dan ook een heel leuk idee, je kunt er een unieke slinger mee maken.

3. Dol op geurstokjes

Eén van mijn eerste blogartikelen ging over mijn verzameling geurstokjes.

4. Snoopy Cable Elastics – flexibel haarelastiekje

Ik heb vrij dik haar en als ik dat in een staart doe, heb ik binnen de kortste keren haar- en hoofdpijn. Een cable elastic – een nieuw ontwerp haarelastiekje – brengt mij verlichting. Daarnaast krijg je er geen knak van in je haar. Handig!

5. Tip tegen eiwitaanslag op je lenzen: Clens-100 Lens Drops

Eiwitaanslag op je (zachte) lenzen: blijkbaar hebben veel menschen hier last van. Ik eerst ook, maar nu niet meer. Ik vond ooit dé oplossing in Clens-100 Lens Drops.

6. Recept: appelflappen bakken

Nederland kent veel bakkermakkers, helemaal als de winterse weerberichten kou en onheil voorspellen. Want wat is nu leuker en gezelliger dan appelflappen bakken en opsmikkelen als het buiten koud, guur en nat is? Ook leuk voor de aankomende feestdagen natuurlijk.

Etos mascarareview 17

7. Grote Etos mascara review

Ken je van die vrouwen die met twee likjes mascara ontzettend lange en volumineuze paardenwimpers krijgen? Zo’n vrouw ben ik dus niet. Maar met de juiste mascara kom ik wel een beetje in de buurt. Ik probeer daarom graag nieuwe mascara’s uit, zo testte ik eens een aantal nieuwe mascara’s van Etos. Ik had uiteindelijk twee favorieten!

8. Wat eten we vandaag: recepten zoektips

De vraag des levens die steeds weer terugkeert: wat eten we vandaag? Ik heb een aantal kanalen om ideeën op te doen en zo kom ik een heel eind.

9. Nieuwe krultang: Remington Ci5338 Pro Big Curl Tong

Waar mijn wimpers niet altijd even perfect uit de verf willen komen, kan ik met mijn haar gelukkig wel wat kanten op. Met de Remington Ci5338 Pro Big Curl Tong maak ik snel wat mooie krullen.

DSC_0109

10. Interieurstyling – vloerkleed IKEA Gaser

Een paar jaar geleden kochten Sjoerd en ik het Gaser vloerkleed bij IKEA. Blijkbaar willen veel mensen even neuzen hoe het kleed er ‘in werking’ uit ziet. Nou, zo dus. Nog steeds zijn we hier heel blij mee trouwens!

Lees ook:

Best gelezen artikelen van 2015
Best gelezen artikelen van 2014

1 Comment on 10 Best gelezen artikelen van 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge